Kodin ilme uusiksi – remontointipalvelut Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Kysy lisää tai pyydä tarjous

TMJ-Rakennuspalvelu tarjoaa kattavat remontointipalvelut Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Remontoimme ja saneeraamme kohteet laidasta laitaan, aina omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin ja liiketiloihin. Kerro toiveistasi – me hoidamme homman vankalla asiantuntijan otteella. Toteutamme muun muassa erilaiset laajennukset, pintaremontit ja vesikattoremontit toiveidesi mukaan.

Palvelemme noin 100 kilometrin säteellä Laitilan toimipaikastamme. Jos suunnittelet remonttia, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous sitoumuksetta! Annamme alustavan hinta-arvion työstä ja käymme tarvittaessa tutustumassa remonttikohteeseen.

Remonttityöt ripeästi ja joustavasti

Vaivaton ja stressitön remontti on mahdollinen – jos annat homman kokeneen remonttiyrityksen hoidettavaksi. Yli 30 vuoden remonttikokemuksen ja kattavan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta remontoimme kaikenlaiset kohteet omakotitaloista mökkeihin ja yritystiloihin. Hoidamme remontit alusta loppuun asti, aina suunnittelusta toteutukseen sekä viimeistelyvaiheeseen.

Remontoimme erilaiset kohteet lattiasta kattoon yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Toteutamme remontit sujuvasti niin, että remontoitu tila saadaan pian taas käyttöön ja asiakkaamme pääsevät mahdollisimman pian takaisin normaaliarkeen.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous

Remonteillamme on erinomainen hinta-laatusuhde. Teemme työt tehokkaasti ja sujuvasti niin, että työnlaatu on ensiluokkaista eikä jälkikorjailuja tarvita. Materiaalit, värit ja muut yksityiskohdat sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelet sitten mittavaa saneerausta tai kevyempää pintaremonttia, ammattilaistiimimme on apunasi.

 

Muista, että yrityksemme hoitaa pitkällä kokemuksella myös täydelliset uudisrakennusprojektit. Jos siis haluat remontoinnin ohella myös rakentaa uutta, tutustu tarkemmin uudisrakennuspalveluihimme. Pyydä tarjous juuri sinun tarpeidesi mukaisesta palvelupaketista – olemme palveluksessasi.

Lue lisää uudisrakentamisesta
Puhelinkuvake

Toteutamme luotettavat ja tarkat remontit Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Pyydä tarjous remontointipalveluista!

Ota yhteyttä