Monipuolista uudisrakentamista Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Pyydä tarjous tai kysy lisää

TMJ-Rakennuspalvelu on uudisrakentamisen pitkän linjan ammattilainen. Palvelemme joustavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaita Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, noin 100 kilometrin säteellä Laitilasta.

Rakennamme uudiskohteet omakotitaloista kesämökkeihin, varastorakennuksiin ja saunarakennuksiin. Kohteet toteutetaan aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hallitsemme hirsirakentamisen ja perinteisen puurakentamisen, mutta rakennamme toki myös nykyaikaisemmista materiaaleista – sinä teet materiaalivalinnat. Teemme myös saaristokohteita esimerkiksi Uudenkaupungin edustalla.

Kerro meille minkälaista rakennusprojektia suunnittelet, niin voimme antaa hinta-arvion työn kustannuksista. Ryhdytään töihin!

Monipuolista palvelua mökki- ja omakotitalorakentajille

Rakennamme omakotitalot, mökit, saunamökit ja muut rakennukset yksilöllisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voit tilata meiltä esimerkiksi omakotitalot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Jos tilaat täydellisen talopaketin, hoidamme toteutuksen suunnittelusta viimeistelyyn. Kalustoomme kuuluvat esimerkiksi maanrakennuskoneet perustuksia varten. Halutessasi voit toki osallistua itse rakennusprosessin eri vaiheisiin tai tilata meiltä vain tietyt työvaiheet tarpeidesi mukaan.

Sinä päätät uuden talosi tai muun uudisrakennuskohteen yksityiskohdat. Rakennamme talot aina perinteisistä hirsi- ja puutaloista alkaen. Toteutamme ammattitaidolla myös vanhojen talojen remontit ja saneeraukset – kysy lisää!

Lue lisää remonttipalveluista

Rakentamista alihankintana myös yrityksille

Yksityisten talonrakentajien ohella palvelemme mielellämme myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan yrityksiä erilaisissa rakennustarpeissa. Teemme alihankintana rakennustöitä laidasta laitaan muun muassa suurille rakennusalan yrityksille. Voit tilata meiltä alihankintana esimerkiksi teollisuusrakentamista ja muita rakennustöitä tarpeidesi mukaan.

Yli 20 vuotta rakennusalalla toiminut yrityksemme sekä yli 30 vuoden kokemus alalta takaavat luotettavan ja joustavan yhteistyökumppanin kaikenlaisiin rakennusalan projekteihin. Jos yhteistyö kiinnostaa, ota meihin epäröimättä yhteyttä!

Puhelinkuvake

Uudisrakentaminen onnistuu avullamme sujuvasti, turvallisesti ja stressittömästi. Tilaa tiimiltämme kohteet omakotitaloista mökkeihin Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa!

Ota yhteyttä